چطور بفهمیم یک مرغ سالم است یا فاسد

morgh

  •   گوشت مرغ بايد كاملا سفيدرنگ باشد. ران مرغ معمولا كمي به‌صورتي نزديك مي‌شود اما گوشت سينه مرغ بايد كاملا سفت و برجسته از زير پوست معلوم شده و رنگ آن سفيد روشن باشد. هرچه رنگ گوشت تيره‌تر باشد نشان مي‌دهد كه گوشت كهنه است.

همه ما با بوي مرغ آشنا هستيم. گوشت مرغ بايد بوي طبيعي خودش را داشته باشد. اگر يك وقت احساس كرديد بوي مرغ غير طبيعي است به هيچ عنوان آن را نخريد. بوي بد نشانه فاسد بودن گوشت است.

ايده‌آل اين است كه مرغ محلي را از آشناي مزرعه دار بخريد. مرغي كه نه هورمون دارد نه هيچ داروي مضر ديگري اما مي‌دانيد كه در زندگي امروزي اين چيزها مثل خواب و‌ رويا مي‌ماند. تمام مرغ‌هايي كه ما مصرف مي‌كنيم با هورمون‌ها و داروهاي مختلف پرورش پيدا كرده‌اند. بخش زيادي از اين مواد در پوست و كبد يا همان جگر مرغ ذخيره مي‌شوند. پس بهتر است بگوييد فروشنده پوست مرغ را از همان ابتدا بكند و جگر آن را دور بيندازد.

بعضي از فروشنده‌ها مرغ‌هايي را مي‌فروشند كه درست ذبح نشده‌اند. اين مرغ‌ها معمولا روي گوشت‌شان اثر ضرب ديدگي و خون‌مردگي وجود دارد. اگر روي گوشت مرغي اين آثار را ديديد مي‌توانيد مطمئن باشيد كه در شرايط مناسبي كشته نشده. اين مرغ‌ها به احتمال زياد آلودگي ميكروبي هم دارند.

پوست مرغ هم يكي از عوامل شناخت گوشت خوب است. پوست مرغ بايد به‌طور يكنواخت روي گوشت كشيده شده باشد و پارگي يا علائم غيرمعمول نداشته باشد. رنگ پوست مرغ بايد يكنواخت و روشن باشد و زير پوست آن نبايد اثر خونريزي ديده شود.

اگر گوشت مرغ بسته‌بندي شده را از فروشگاه‌هاي معتبر و زنجيره‌اي بخريد مي‌توانيد مطمئن باشيد كه گوشت سالمي خريداري كرده‌ايد. خوبي خريد كردن از فروشگاه‌هاي اسم و رسم دار اين است كه مي‌توانيد تاريخ توليد و انقضا را هم روي بسته‌بندي ببينيد و بعد از اين‌كه مطمئن شديد گوشت سالم است آن را بخريد.

گوشت مرغ بايد كاملا سفيدرنگ باشد. ران مرغ معمولا كمي به‌صورتي نزديك مي‌شود اما گوشت سينه مرغ بايد كاملا سفت و برجسته از زير پوست معلوم شده و رنگ آن سفيد روشن باشد. هرچه رنگ گوشت تيره‌تر باشد نشان مي‌دهد كه گوشت كهنه است. هر رنگ غيرعادي گوشت مي‌تواند در نتيجه بيماري باشد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)