چرا اگزما تشدید می شود

 

  • به‌گفته دکتر نینا گاد (از اعضای انجمن متخصصان پوست بریتانیا)، «دانشمندان با استفاده از این یافته‌ها می‌توانند روش‌های درمانی تازه‌ای را برای مقابله با علت ریشه‌ای اگزما طراحی کنند

طی بررسی های مختلف روی بیماری پوستی اگزما محققین به یافته های جدیدی در این زمینه دست یافته اند. پروتئین فلاگرین عامل مهمی در بروز این عارضه پوستی به شمار می رود بهتر است بدانید از بین رفتن و کاهش فلاگرین باعث تشدید اگزما خواهد شد.

اگزما، یکی از شایع‌ترین مشکلات پوستی است و تقریبا یک نفر از هر ۱۰ بزرگسال در انگلستان به این بیماری مبتلا هستند. با این‌حال، محققان دانشگاه نیوکاسل در مطالعه اخیرشان به این نتیجه رسیده‌اند که کمبود پروتئین در لایه محافظتی بیرونی پوست، عامل تحریک‌کننده اصلی در اگزما است. با توجه به این یافته مهم، دانشمندان یک گام دیگر به کشف دقیق عاملی که باعث ابتلا به اگزما می‌شود، نزدیک شده‌اند و می‌توانند شیوه‌های پیشگیرانه موثرتری را براساس آن طراحی کنند. گزارشی از این مطالعه در Journal of Allergy and Clinical Immunology منتشر شده است. محققان در این مطالعه، ابتدا از مدل انسانی مخصوصی در آزمایشگاه استفاده کردند تا بتوانند شرایط اگزمای آتوپیک را در آن شبیه‌سازی کنند. در ادامه، آنان از تکنیک‌های مولکولی ویژه‌ای برای کاهش سطح فلاگرین در این مدل انسانی کمک گرفتند.

فلاگرین، همان پروتئینی است که قویا با اگزما ارتباط دارد. درنهایت مشخص شد که مکانیسم‌های تنظیمی خاصی مانند واکنش نسبت به استرس، تحت تاثیر این تغییر جدید قرار می‌گیرند. پروفسور رینولدز (از اعضای دانشگاه نیوکاسل و سرپرست تیم مطالعاتی) می‌گوید: «ما برای اولین بار متوجه شدیم که از بین رفتن پروتئین فلاگرین، به‌تنهایی برای تغییر دادن پروتئین‌های کلیدی و گذرگاه‌های دخیل در تحریک اگزما کافی است. مطالعه ما، اهمیت کمبود فلاگرین را در به‌وجود آمدن مشکلات مربوط به عملکرد لایه‌های محافظتی پوست و افزایش شانس ابتلا به اگزما نشان می‌دهد». به‌گفته دکتر نینا گاد (از اعضای انجمن متخصصان پوست بریتانیا)، «دانشمندان با استفاده از این یافته‌ها می‌توانند روش‌های درمانی تازه‌ای را برای مقابله با علت ریشه‌ای اگزما طراحی کنند، و فقط به مدیریت علائم این بیماری نپردازند».

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)