طرز تهیه سالاد ترخون و تاثیر آن در کاهش فشار خون

طرز تهیه سالاد ترخون و تاثیر آن در کاهش فشار خون

طرز تهیه سالاد ترخون و تاثیر آن در کاهش فشار خون

در مطلب زیر طرز تهیه سالاد ترخون را برایتان قرار داده ایم شما با تهیه این سالاد میتوانید فشار خونتان را کاهش دهید بنابراین در زیر مواد لازم این غذا را برایتان قرار داده ایم.

ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

 

مواد لازم برای سالاد ترخون :

 عدس 250 گرم
 سیر (له شده) 1 حبه
ترخون (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری
 پنیر خامه ای 4 قاشق سوپخوری
خامه 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (فیله و خرد شده) 2 عدد
زیتون سیاه (خرد شده) 50 گرم
جعفری (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری
لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده) 1 عدد
سس خردل (یا دانه خردل) 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

روش پخت سالاد ترخون :

عدس را از 12 ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

 

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)

 

پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

 

گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)