طرز تهیه اسپاگتی با کدوحلوایی

اگر دوست دارید یک غذای خوشمزه و سالم درست کنید پیشنهاد میکنم این غذای کم هزینه و راحت را در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

 

طرز تهیه اسپاگتی ساده + سس کدو حلوایی

 

 

 

مواد لازم
اسپاگتی ۲۵۰ گرم
کدو حلوایی پوست کنده و دانه گرفته ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
سیر له شده ۲ حبه
جعفری تازه خرد شده ۴-۶ قاشق غذاخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
عصاره گوشت یا سبزیجات ۲۵۰ میلی لیتر
ژامبون ریز خرد شده ۱۱۵ گرم
خامه پر چرب ۱۵۰ میلی لیتر
نمک و فلفل، پنیر پارمزان رنده شده به میزان لازم
دستور تهیه:
  1. کدو حلوایی را به دو نیم تقسیم کنید، دانه‌های داخل آن را با قاشق خارج کنید و پوست آن را بگیرید، سپس به صورت نوارهای باریک برش بزنید و نوارها را به صورت مکعب‌های یک سانتی‌متری خرد کنید.
  2. حدود ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز و سیر را به آن اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس نیمی از جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  3. تکه‌های کدو حلوایی را به قابلمه اضافه کرده، کمی نمک، فلفل و جوز هندی به آن بزنید و اجازه دهید حدود ۵-۴ دقیقه بپزد.
  4. نیمی از عصاره گوشت یا سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کدو‌ها نرم شوند. در صورتی که آب سس قبل از پختن کدو تمام شد، مقداری عصاره گوشت یا سبزیجات به آن اضافه کنید.
  5. ژامبون خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و در حالیکه مرتبا هم می‌زنید به مدت ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید
  6. طرز تهیه اسپاگتی ساده

    طرز تهیه اسپاگتی ساده

  7. در همین فاصله، قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
  8. اسپاگتی و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید اسپاگتی به مدت ۱۲ دقیقه در آب جوش بپزد تا وقتی که اسپاگتی نرم شود، ولی زیر دندان بیاید
  9. اسپاگتی را آبکش کرده و به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید.
  10. خامه پرچرب را با مخلوط کدو حلوایی و ژامبون مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا سس کدو حلوایی آماده شود.
  11. سس کدو حلوایی را روی اسپاگتی بریزید و آن را با مابقی جعفری خرد شده تزیین کنید.
  12. اسپاگتی ساده با سس کدو حلوایی را گرم سرو کنید و از پنیر پارمزان رنده شده در کنار آن به طور جداگانه استفاده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *