طرز تهیه آبگوشت بادمجان

اگر دوست دارید یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه درست کنید پیشنهاد میکنم حتما این آبگوشت رادرست کنید.این ابگوشت یکی از غذاهای سنتی شهر کرمان میباشد.

مواد لازم آبگوشت بادمجان

 

 

  • نمک به مقدار لازم
    پیاز ۱ عدد
    نخود ۱۵۰ گرم
    رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
    گوشت ۰٫۵ کیلوگرم
    بادمجان ۳ عدد
    فلفل به مقدار لازم

 

 

مواد لازم مناسب ۳ نفر

آبگوشت بادمجان

 

 

 

طرز تهیه

زمان تهیه ۱۵ دقیقه

زمان پخت ۱۲۰ دقیقه

۱٫ ابتدا مقداری از دنبه گوشت را روی حرارت ذوب میكنم و پس از آن پیاز را به ۴ قسمت تقسیم كرده و در روغن تفت میدهیم تا كمی طلایی شود.

۲٫ پس از آن گوشت ، نخود ، نمك و فلفل را به مواد اضافه كرده و تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد .

۳٫ مقداری آب روی مواد میریزیم طوری كه روی غذا را پوشانده و چند بند انگشت بالاتر از سطح مواد قرار گیرد.

۴٫ صبر میكنیم تا غذا جوش بیاید و چند قل كه زد شعله را ملایم كرده و به غذا فرصت پخت میدهیم.

۵٫ در ظرفی جدا بادمجانها را به صورت حلقه حلقه دراورده نمك زده و چند دقیقه صبر میكنیم تا تلخاب آن گرفته شود و سپس شسته و درون روغن سرخ میكنیم.

۶٫ وقتی حدود یك ربع تا پایان پخت غذا باقی ماند بادمجانهای سرخ كرده و رب سرخ شده در روغن بادمجانها را به غذا اضافه میكنیم.

 

 

 

 

سایر نکات آبگوشت بادمجان

۱٫ آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان كرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به غذا داده است.

۲٫ نخود را از شب قبل خیس كنید و اب آن را ۳ مرتبه عوض كنید.

۳٫ اگر دنبه برای سرخ كردن مواد شما كافی نبود حتما از كمی روغن استفاده كنید.

۴٫ میتوانید چند عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته شده و همچنین سیب زمینی به غذا اضافه كنید.

۵٫ اضافه كردن زعفران در هر غذایی باعث خوشمزه تر شدن آن غذا خواهد شد.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)