دستور پخت نان شکم پر

722

  • نان شکم پر یک عصرانه و شام خیلی خوشمزه هست در این مطلب به آموزش دستور پخت نان شکم پر می پردازیم. 

    دستور پخت نان شکم پر ، مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم

    رب گوجه: یک قاشق غذاخوری‌

    نمک و فلفل: به میزان لازم

    قارچ خرد‌شده: ۴ تا ۵ عدد

    جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

    پیازداغ: ۲ قاشق غذا‌خوری

    روغن: یک قاشق غذاخوری

    زرده‌ تخم‌مرغ: یک عدد

    کره آب شده: ۲ قاشق و ذرت و نخود پخته شده نصف فنجان

     

    مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی:

    آرد: ۲ لیوان

    خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری

    تخم‌مرغ: یک‌عدد

    روغن: ۴ قاشق

    نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

    شکر: یک قاشق مرباخوری

    شیر یا آب ولرم : یک لیوان سر خالی

  • 722
  • دستور پخت نان شکم پر :پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.

    سپس بقیه شکر، نمک، تخم‌مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.

    آرد را کم‌کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید. خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.

    این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می‌توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم‌پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.

    به همین دلیل به آن خمیر همه‌کاره یا خمیر جادویی می‌گویند.

     

     

    طرز تهیه نن شکم پر :

    پیازداغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید. بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.

    از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلی‌متر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.

    مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.

    فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید. حرارت لازم ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و مدت زمان پخت نان شکم پر نیم ساعت است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *