در فصل تابستان و گرما دسرهای خوشمزه درست کنیم

  • امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد و با این دسرهای تابستانی خوشمزه، خستگی و گرمای روزهای شما را کمتر کرده باشیم. ضمنا توصیه ما این است که دسر را حدودا یک ساعت بعد از غذا میل کنید تا اثر مفیدتری داشته باشد.

 

؛فصل تابستان شروع شده و بدون شک گرما شما را نیز کلافه کرده است. بعد از یک روز خسته کننده ی گرم کاری یا بعد از یک وعده غذا بهترین گزینه میتواند یک دسر خنک باشد. پس ما تصمیم گرفتیم که شما را با چند دسر تابستانی” خوشمزه آشنا کنیم. تعریف و اصطلاح کلی ای که معمولا به کیک ، شیرینی ، ترکیبات خمیری یا پودینگ و ژله گفته می شود، دسر است. دسر معمولا جز مواد غذایی شیرین است که در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه قدم به قدم 4 دسر تابستانی فوق العاده خوشمزه را یاد بگیرید.

دسر تابستانی فرني با سس تمشك

مواد لازم

  • 4  پيمانه شير
  • 1  پيمانه شكر
  • 1  پيمانه آردبرنج
  • 8/1  قاشق  چای خوری وانيل
  • مرباي تمشك به ميزان لازم

طرز تهیه این دسر تابستانی خوشمزه

قدم اول : آرد برنج، وانیل و شکر را در یک ظرف ریخته و شیر را کم کم به این مخلوط اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود و آرد حل شود و گلوله  نماند.

قدم دوم : مخلوط را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتبا هم میزنیم تا ته نگیرد. 20 دقیقه به این کار ادامه می دهیم.

قدم سوم : اکنون برای 5 دقیقه شعله گاز را زیاد میکنیم تا بجوشد. سپس فرنی را از روی حرارت برمیداریم و در ظروف سرو مورد نظر میریزیم و در یخچال قرار میدهیم.

قدم چهارم: بعد از خنک شدن فرنی ظرف را یخچال خارج میکنیم و با شربت تمشک تزیین میکنیم.

می توان به جای شربت تمشک از مربا یا شربت دلخواه استفاده کرد و یا با میوه های فصل این دسر تابستانی خوشمزه را تزیین کرد.

 

 

دسر تابستانی پاناكوتا با سس شکلاتی

مواد لازم

  • 4  ورق ژلاتين
  • 600  ميلي گرم خامه
  • 70  گرم شكر
  • 1 ق‌چ پوست پرتقال رنده‌شده

مواد لازم براي سس شكلات

  • 100 ميلي ليتر شير
  • 100 گرم شكلات تخته‌اي تلخ

 

 طرز تهیه دسر تابستانی پاناکوتا با سس شکلاتی 

قدم اول: ابتدا ورق های ژلاتین را 5 دقیقه در آب سرد خیس میکنیم. سپس خامه و پوست پرتقال رنده شده را مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.

قدم دوم: با گرم شدن و جوش آمدن خامه حرارت را کمتر میکنیم و مخلوط را هم میزنیم و سپس شکر را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا زمانی که شکر کاملا حل شود. پس از یکدست شدن مخلوط ظرف را از روی حرارت برمیداریم.

قدم سوم : ژلاتین را از آب خارج میکنیم و بعد از اینکه آب آن را گرفتیم به خامه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا حل و مخلوط شود.

قدم چهارم : خامه را از صافی رد کرده و ظرف های دسر را با خامه پر می کنیم.

قدم پنجم : بعد از اینکه خامه کمی خنک شد ظرف را برای حدود دو ساعت در یخچال میگذاریم تا خامه سرد و سفت شود. سپس در این مدت سس شکلات را حاضر میکنیم.

طرز تهیه سس شکلات

  1. شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود.
  2. سپس شکلات تخته ای را در شیر حل می کنیم و زمانی که غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم.
  3. بعد ازا اینکه دسر در یخچال سفت شد می توانیم با چاقو لبه ی دسر را از ظرف جدا کنیم و ظرف را برای مدت کوتاهی در آب جوش قرار داده و بشقابی روی ظرف گذاشته و دسر را برگردانیم.
  4. سپس دسر را با سس شکلاتی که از قبل حاضر کردیم تزیین میکنیم.

دسر تابستانی باتراسکاچ

مواد لازم

  • آرد سفید : یک پیمانه
  • جو دو سر نیمه کوبیده جو پوست کنده: ¼ پیمانه
  • شکر قهوه ای: ¼ پیمانه
  • کره: نصف پیمانه
  • مغز گردو : نصف پیمانه
  • خامه کاراملی روی بستنی: نصف پیمانه
  • بستنی شکلاتی یا وانیلی: 3.5 لیتر

طرز تهیه این دسرتابستانی خنک و خوشمزه

قدم اول : فر را روشن کرده و روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.

قدم دوم : جو دوسر و شکر قهوه ای را در یک ظرف باهم مخلوط میکنیم و سپس تکه های کره و گردو را اضافه می کنیم و هم می زنیم. مواد را در ظرف پیرکس چرب نشده ای می ریزیم. و برای 15-10 دقیقه در فر قرار می دهیم تا بپزد. پس از خارج کردن از فر خرده گردوها را اضافه می کنیم صبر می کنیم تا خنک شود.

قدم سوم : نصف بستنی کاراملی را خوب هم می زنیم تا نرم شود و سپس روی خمیری که از قبل آماده کردیم و خنک شده است میریزیم و پهن میکنیم. ادامه بستنی را روی آن قرار میدهیم و دسر خود را با گردو تزیین می کنیم.

قدم چهارم: روی ظرف را می پوشانیم و در یخچال میگذاریم و اجازه می دهیم 6 ساعت بماند.

باتر اسکاچ یک دسر تابستانی خوشمزه و در واقع یک نوع آب نبات سفت با شکر قهوه ای و کره می باشد.

دسر تابستانی بستنی نعنایی

مواد لازم

  • کره آب شده: 1/3 پیمانه (100 گرم)
  • شکر: ¼ پیمانه (100 گرم)
  • بیسکوئیت یا ویفر خرد شده: 1.5 پیمانه
  • بستنی با تکه های شکلات: یک لیتر
  • شکلات نعنایی: یک پیمانه
  • بیسکوئیت نعناع شکلاتی: یک پیمانه

طرز تهیه این دسر تابستانی

قدم اول: ابتدا کره و شکر را در یک ظرف باهم مخلوط کرده و ویفر یا بیسکوئیت های خرد شده را به مواد اضافه میکنیم. مواد را در قالب فشار میدهیم تا سفت شود و بعد به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

قدم دوم : بستنی را در یک ظرف بزرگ هم میزنیم تا نرم شود(مواظب باشید آب نشود). سپس نصف پیمانه از شکلات نعنایی و بیسکوئیت نعنایی را اضافه میکنیم.

قدم سوم : قالب را از یخچال خارج کرده و بستنی را روی مواد میریزیم. سپس روی ظرف را می پوشانیم به مدت 8 ساعت توی فریزر قرار میدهیم تا کاملا سفت شود.

قدم چهارم: با ادامه شکلات و بیسکوئیت نعنایی دسر خود را تزیین میکنیم.

نکته : قبل از سرو 10 الی 15 دقیقه دسر را در دمای اتاق قرار دهید تا اندکی نرم شود.

امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد و با این دسرهای تابستانی خوشمزه، خستگی و گرمای روزهای شما را کمتر کرده باشیم. ضمنا توصیه ما این است که دسر را حدودا یک ساعت بعد از غذا میل کنید تا اثر مفیدتری داشته باشد.

هم چنین از دست ندهید! 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *