جدیدترین روش پخت خورش بادمجان
خورش بادمجان یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی می باشد بنابراین در مطلب زیر این غذای سنتی را ظاهری بسیار کلاسیک و ویژه مهمانی ها به آن داده ایم که در مطلب زیر این نوع را به شما آموزش می دهیم.
بادمجان ها را حلقه و سرخ كرده گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده و نمک و فلفل و ادويه كاری مخلوط كرده ورز می دهيم.
بعد مثل كتلت كوچک سرخ می كنيم.
رب گوجه و كمی سماق را مخلوط می كنيم و روی گوشت های در حال سرخ شدن می ريزيم تا كمی رب تفت داده شود.
بعد هم كمی آب جوش می ريزيم و ١٥ دقيقه زمان می دهيم تا پخته شود.
حالا بادمجان های سرخ شده رو بوسيله ی خلال دندان يكی زير و يكی روی گوشت قرار می دهيم و می گذاريم كمی ديگر پخته و بعد تزيين می كنيم.