جدیدترین روش پخت خورش بادمجان

جدیدترین روش پخت خورش بادمجان

جدیدترین روش پخت خورش بادمجان

جدیدترین روش پخت خورش بادمجان

خورش بادمجان یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی می باشد بنابراین در مطلب زیر این غذای سنتی را ظاهری بسیار کلاسیک و ویژه مهمانی ها به آن داده ایم که در مطلب زیر این نوع را به شما آموزش می دهیم.

بادمجان ها را حلقه و سرخ كرده گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده و نمک و فلفل و ادويه كاری مخلوط كرده ورز می دهيم.

بعد مثل كتلت كوچک سرخ می كنيم.

 

رب گوجه و كمی سماق را مخلوط می كنيم و روی گوشت های در حال سرخ شدن می ريزيم تا كمی رب تفت داده شود.

بعد هم كمی آب جوش می ريزيم و ١٥ دقيقه زمان می دهيم تا پخته شود.

 

حالا بادمجان های سرخ شده رو بوسيله ی خلال دندان يكی زير و يكی روی گوشت قرار می دهيم و می گذاريم كمی ديگر پخته و بعد تزيين می كنيم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *