-
محقق و سرپرست ارشد این پژوهش از دانشگاه هلند میگوید: «بررسیها به وضوح نشان داد، در بیماران قلبی، مصرف پروتئین بیشتر، به طور مستقل با بقای بهتر و بیشتر همراه است»
رژیم غذایی ، همراه با دیگر عادات سالم و مناسب در زندگی ، می تواند سبب کاهش خطرات برای بیماران قلبی شده و یا اینکه میزان خطرات و مشکلات را به حداقل رسانده و از عوارض بعدی جلوگیری کند.
بیماران قلبی می توانند با استفاده از یک رژیم غذایی مناسب ، در کاهش سطح کلسترول خون ،کاهش فشار خون و کاهش قند خون ، به خود کمک کنند. همچنین از طریق یک رژیم غذایی مناسب می توانند کاهش وزن مناسبی داشته باشند.
مصرف انواع غذاهای سرشار از پروتئین و گوشت های بدون چربی مانند ماهی و مرغ برای بیماران قلبی مفید است.همچنین مصرف ماهی قزل آلا و انواع ساردین ها به علت داشتن اسید های چرب امگا 3 بسیار مفید است. تحقیقات نشان داده است که ، مصرف این مواد می تواند در کاهش خطر آریتمی ( ضربان قلب نامنظم) و کاهش آرترواسکلروز( افزایش پلاک در شریان ها) موثر باشد.
محقق و سرپرست ارشد این پژوهش از دانشگاه هلند میگوید: «بررسیها به وضوح نشان داد، در بیماران قلبی، مصرف پروتئین بیشتر، به طور مستقل با بقای بهتر و بیشتر همراه است»