برای درمان کم خونی چه میوه هایی بخوریم

 

  • به طور کلی درمان این بیماری شامل مصرف دارو، ایجاد تغییرات در برنامه غذایی و گاهی جراحی برای درمان خون ریزی زیاد است.برای افزایش هموگلوبین بدن، به آهن نیاز است که با مصرف مکمل های آهن با تجویز پزشک و ایجاد تغییرات لازم در برنامه غذایی می توان این مشکل را برطرف کرد.

 

دراین مطلب می خواهیم که به برخی دلایل وعلل های کم خونی وعوارض های کم خونی وچند مورداز میوه های خون ساز وخواص آن ها در کاهش کم خونی بدن بپردازیم.

چند مورد ازمیوه های خون ساز

هموگلوبین پروتئینی است که درسلول های خون موجود است و کمک می کند اکسیژن به اندام های مختلف بدن منتقل شود. علل زیادی مانند کمبود ویتامین C و B12، شیردهی، کاهش تولید گلبول قرمز، بعضی از بیه هماری ها مثل ایدز، ورم مفاصل و … در بروز کم خونی نقش دارد.

شایع ترین عوارض کم خونی عبارت است از:تنگی نفس، سستی، خستگی مفرط، تپش قلب، تعریق بیش ازحد و حساس بودن به سرما. عوارض نادر نیز شامل سوزش معده، خون در مدفوع، استفراغ و ورم در دست وپاست.با پی بردن به علت و شدت این بیماری می توان آن را درمان کرد.

به طور کلی درمان این بیماری شامل مصرف دارو، ایجاد تغییرات در برنامه غذایی و گاهی جراحی برای درمان خون ریزی زیاد است.برای افزایش هموگلوبین بدن، به آهن نیاز است که با مصرف مکمل های آهن با تجویز پزشک و ایجاد تغییرات لازم در برنامه غذایی می توان این مشکل را برطرف کرد. برنامه غذایی بیمار باید سرشار از اسیدفولیک،ویتامین های C و B12 باشد. اگرچه فهرست بلندی از مواد غذایی مفید در رفع کم خونی وجود دارد.

آلو

آلو و آب آن از منابع غنی آهن است و جزو بهترین میوه ها برای درمان کم خونی به حساب می آید. برای پیشگیری از کم خونی آلو را به وعده صبحانه خود اضافه کنید.

سیب

این میوه حاوی ویتامین C است که به بدن در جذب آهن «غیر هِم» کمک می کند. برای مقابله باکم خونی روزی یک عدد سیب بخورید.

زردآلو

برای تأمین آهن موردنیاز بدن روزانه زردآلو همراه با صبحانه بخورید یا این که این میوه را به عنوان میان وعده مصرف کنید.

گریپ فروت

این میوه و آب آن سرشار از ویتامین C است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *