آموزش پخت پیتزا نیویورکی

آموزش پخت پیتزا نیویورکی

آموزش پخت پیتزا نیویورکی

هر کشور و مللی غذاها را به روش خاص خود طبخ میکند. در مطلب زیر آموزش پخت پیتزا نیویورکی را برایتان قرار داده ام . امیدوارم که دوست داشته باشید.

مواد لازم :

 فلفل سفید  یک قاشق مرباخوری
 لیمو ترش  نیم عدد
 خامه یا سرشیر یا خامه  1 فنجان
 خمیر پیتزا بزرگ  1 عدد
 گوشت ریش ریش شده نیم پز 200 گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر موزرلا به مقدار لازم
پیاز متوسط 1 عدد

طرز تهیه پیتزا نیویورکی :
ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ نمایید.پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش داده و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید، خامه را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه نمایید.

خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید.پنیر موزرلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری ه کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید.مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلو گیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج نمایید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)