آموزش پخت مینی ساندویچ مرغ

آموزش پخت مینی ساندویچ مرغ

آموزش پخت مینی ساندویچ مرغ

آموزش پخت مینی ساندویچ مرغ

در مطلب زیر طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ را برای شما عزیزان قرار داده ام این مینی ساندویچ ها برای مهمانی شلوغ بسیار مقرون بصرفه و زیباست. امیدوارم که خوشتون بیاد.


آماده سازی : 30 دقیقه
مورد مصرف : پیش غذا 

مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ :

نان تست  1 بسته
کالباس  250 گرم
 گردو  250 گرم
 سینه مرغ  2 عدد
خیار شور به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم

طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ :
مرغ پخته و خرد شده را با جعفری و خیارشور خرد کرده و کالباس و سس مایونز مخلوط کنید .

حالا روی نان تست مالیده و یکی دیگر از نان را روی مواد گذاشته با دست کمی فشار دهید تا دو تکه نان به هم بچسبند بعد مثلثی شکل برش بدهید .

به دو طرف نان کمی سس زده و داخل جعفری و هویچ و کنجد جداگانه زده داخل سینی بچینید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *