آموزش شیوه تهیه بورک سیب زمینی

629

  • بورک سیب زمینی یک غذای حاضری که در کمترین زمان آماده می شود همراه ما باشید با آموزش شیوه تهیه بورک سیب زمینی در ادامه مطلب.

 

آموزش شیوه تهیه بورک سیب زمینی ، مواد لازم  :

ده ورق خمیر یوفکا

۵عدد سیب زمینی

نمک

فلفل سیاه

پودر آویشن

یک قاشق چایخوری نعنا خشک

دو قاشق جعفری خرد شده

کره آب شده

در صورت تمایل یک مقدار پنیر پیتزا

 

آموزش شیوه تهیه بورک سیب زمینی ، مواد لازم برای رومال  :

زرده تخم مرغ

زعفران

یک قاشق شیر

یه پنس نمک

 

 

آموزش شیوه تهیه بورک سیب زمینی :

سیب زمینی را پخته و له می کنیم. ادویه ها و سبزیجات معطر و پنیر پیتزا را با سیب زمینی مخلوط می کنیم.

روی یه ورقه خمیر با فرچه کره آب شده میزنیم تا خمیر خشک نشه. از مواد سیب زمینی روی خمیر میذاریم و رول می کنیم.

روی خمیر ها را رومال می زنیم و کنجد و سیاه دانه می پاشیم.

در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۹۰درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میذاریم تا بورک ها آماده بشن.

اگه دوست نداشتین می تونین سبزیجات معطر را حذف کنید.

با سیب زمینی و پنیر پیتزا هم عالیییی میشه.
می تونین بورک ها رو تو روغن سرخ کنین ولی تو فر سالمتره.

در صورت تمایل می تونین پیازچه را هم همراه جعفری خرد کرده و در بورک استفاده کنید.

 

629

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *