آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر

3

  • قارچ یک ماده غذایی پرخاصیت است در این مطلب آشپزی آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر را بیان می کنیم .

قارچ شکم پر یکی از پیش غذاهای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود. برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم.

اگر چه این غذا قارچ شکم پر نام دارد ولی با توجه به اینکه قارچ دارای بافتی ظریف است، خالی کردن فضای داخل آن و پر کردن مخلوطی از مواد در آن امکان پذیر نیست اما اگر قارچ های بزرگی انتخاب کنید با جدا کردن قسمت پایه قارچ از انتها، فضایی دیواره دار باقی می ماند که می توان آن را به عنوان ظرفی کم عمق برای پر کردن مخلوط مورد نظر استفاده کرد.

 

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر ، مواد لازم:

قارچ درشت و تازه

۲۰ عدد کره
۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده- ۲ حبه
اسفناج خرد شده، بدون آب- ۲۸۰ گرم
پنیر مازارلا- یک لیوان
پنیر پارمیزان- یک لیوان
نمک و فلفل به مقدار کافی

 

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر :

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید. ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنید. در کره آب شده، ساقه های خرد شده و سیر له شده را تفت دهید تا نرم شود، سپس اسفناج را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید. نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه و قارچ ها را پر کنید. زیر گاز را خاموش کنید و ۲ نوع پنیر را به مواد اضافه کنید. قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه و یا تا این که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهید.

 

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر ، مواد اولیه :

قارچ (بزرگ) قارچ ۲۲۵ گرم

خرده نان (ادویه دار) ۳ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای (پنیر خامه ای با مخلوط اسفناج و کنگر) ۱۸۵ گرم

 

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر :

ساقه قارچ ها را کات کنید و کلاهک قارچ را کنار بگذارید. پنیر را داخل پلاستیک فریزر بریزید، گوشه پلاستیک را به وسیله قیچی ببرید و پنیر را مانند کرم روی قارچ ها بریزید (فقط کلاهک قارچ را با پنیر پر کنید).
قارچ ها را از سمت پایین روی خرده نان ها قرار دهید و مقداری خرده نان روی قارچ ها بریزید. سپس به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد گرم سرو کنید.

3

 

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر ، مواد لازم:

گوشت چرخ کرده حدودا ۱۵۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد
فلفل دلمه کوچک ۱ عدد
قارچ درشت ۴ تا ۵ عدد
سیب زمینی متوسط اعدد
نمک و فلفل و رب گوجه به اندازه
ذرت پخته ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزای ورقه ای یا رنده شده به اندازه

 

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر :

قبل از هرچیز سیب زمینی رو بذارید آب پز بشه بعد پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و یه مقدار وسط دو نیمه سیب زمینی رو با قاشق خالی کنید.

قارچها رو هم بشورید و کلاهک رو از ساقه جدا کنید و یه مقدار به قارچها آبلیمو بزنید که موقع پخت سیاه نشه.

پیاز و فلفل دلمه ای رو یه همراه گوشت چرخ کرده تفت بدبد و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و زرد چوبه ساقه های قارچها رو که خورد کردین رو به همراه ذرت به مواد اضافه کنید و رب گوجه رو هم بریزید و بذارید یه مقدار تفت بخوره بعد شعله رو خاموش کنید.

قارچها و سیب زمینی ها رو توی ظرف بچینید و در صورت تمایل کف ظرف رو با روغن زیتون چرب کنید…بعد از مواد وسط قارچها و سیب زمینی هارو پر کنید و روی مواد رو با پنیر پیتزا بپوشونید بعد ۱۰ دقیقه توی فر یا مایکروویو بذارید تا پنیر آب بشه و طلایی…

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *