آموزش درست کردن نان قندی یا بهشتی قزوین

آموزش درست کردن نان قندی یا بهشتی قزوین

آموزش درست کردن نان قندی یا بهشتی قزوین

آموزش درست کردن نان قندی یا بهشتی قزوین

در مطلب زیر طرز تهیه نان قندی یا بهشتی قزوینی را برایتان قرار داده ایم این شیرینی بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد امیدوارم که از تهیه این شیرینی لذت کافی را ببرید.

مواد لازم برای شیرینی بهشتی :

آرد سفید 500 گرم
 پودر قند  250 گرم
روغن جامد 250 گرم
 بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
پودر هل 1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه شیرینی بهشتی :

روغن جامد و پودر هل را با دست مالش می دهیم تا یکدست شود. پودر قند را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. خمیر آماده شده را در مشما گذاشته و 4 ساعت در محیط اتاق استراحت می دهیم. بعد از استراحت کمی ورز می دهیم. بعد به اندازه یک فندق از خمیر برداشته در دست گرد می کنیم و در سینی می گذاریم. سینی نیازی به چرب کردن یا انداخت کاغذ روغنی ندارد. روی شیرینی ها را قبل از گذاشتن در فر، با چاقو یک بعلاوه بزنید تا بعد از پخت شکفته شوند. کمی سیاه دانه یا کنجد هم روی آنها بپاشید. سپس سینی را در فر با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم تا زیر شیرینی ها طلایی شود.

 

نکاتی برای پخت شیرینی بهشتی :

فر را از 20 دقیقه قبل روشن می کنیم. روغن جامد را آب نکنید باید حتما جامد باشد. من از روغن صاف قنادی استفاده کردم. از روغن نیمه جامد استفاده نکنید. حتما از روغن قنادی یا روغن کاملا جامد استفاده کنید. این شیرینی را می توانیم کاکائویی درست کنیم. برای این منظور 2 قاشق از آرد را کم می کنیم و به جای آن پودر کاکائو اضافه کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *