آموزش درست کردن مینی ساندویچ تن ماهی

آموزش درست کردن مینی ساندویچ تن ماهی

آموزش درست کردن مینی ساندویچ تن ماهی

آموزش درست کردن مینی ساندویچ تن ماهی

در مطلب زیر طرز تهبه مینی ساندویچ تن ماهی را برایتان قرار داده ایم. این ساندویچ یک غذای فست فودی بسیار سالم وکاملا بی ضرر برای کودکان شما می باشد امیدوارم که دوست داشته باشید.


مواد لازم برای 4 عدد ساندویج تن ماهی :

کنسرو تن ماهی 1 قوطی
 ذرت پخته 2 قاشق سوپخوری
 نان ساند ویچی کوچک 4 عد د
 سس مایونز 1 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رند ه شد ه 2 قاشق سوپخوری
کاهوی خرد شد ه 1/4 پیمانه
هویج 1 عد د
گوجه فرنگی کوچک 2 عد د
نمک به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ کنسرو ماهی :
ابتدا کنسرو تن ماهی را در یک قابلمه حاوی آب قرار داده، آن را روی حرارت بگذارید.  بیست دقیقه بعد از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنسرو را زیر آب سرد بگیرید تا بتوانید به راحتی در آن را باز کنید. بعد از اینکه در کنسرو را باز کردید، مواد داخل آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. وسط نان ساندویچی ها را باز کنید، سپس آنها را داخل سینی فر قرار دهید.

وقتی ساندویچ ها کمی خنک شدند، آنها را با کاهو، هویج و گوجه فرنگی تزیین کرده  سرو کنید
سس مایونز و ذرت پخته را داخل کاسه ای که تن ماهی را در آن ریخته بودید بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز کمی نمک هم بزنید. حالا از مواد، داخل نان ها بریزید. پنیر رنده شده را هم روی مواد بریزید و سینی را به مدت 6-5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر کاملا آب شود.

وقتی ساندویچ ها کمی خنک شدند، آنها را با کاهو، هویج و گوجه فرنگی تزیین کرده  سرو کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *