آموزش درست کردن اسنک تن ماهی

514

  • می خواهید با تن ماهی یک غذای متنوع درست کنید در این جا به شما آموزش درست کردن اسنک تن ماهی را می دهیم ..

 

اسنک تن ماهی یک غذای خوشمزه که می تونین در وعده صبحانه، شام یا ناهار میل کنین. حتی بچه ها هم به این اسنک ها علاقمند میشن.

 

آموزش درست کردن اسنک تن ماهی ، مواد لازم :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
تن ماهی ۱۸۰گرم ۱۰۰ گرم / ۳۱۵ کالری
خیار شور (نگینی شده) ۱۰۰گرم ۱۰۰ گرم / ۱۲ کالری
پنیر موزارلا ۱۰۰گرم ۱۰۰ گرم / ۲۸۹ کالری
سس مایونز ۲قاشق سوپخوری ۱۰۰ گرم / ۶۹۱ کالری
پیاز (سفید و بسیار ریز شده) ۱عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
جعفری (ساطوری شده) ۵۰گرم ۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری
نان تست ۸عدد ۱۰۰ گرم / ۲۶۵ کالری

 

 آموزش درست کردن اسنک تن ماهی:

ابتدا تن ماهی را در آب جوش می جوشانیم. پس از باز کردن قوطی آن را در آبکش ریخته تا تمام روغن آن کشیده شود.

نان تست ها را برداشته و یک قاشق از سس مایونز را به دو طرف نان مالیده کنار می گذاریم.

تن ماهی را با چنگال باز کرده و با خیارشور، پیاز، جعفری و باقیمانده سس مایونز با هم مخلوط کرده، به صورت خمیر در می آوریم.

این مواد را روی یک طرف نان ها مالیده.

در طرف دیگر پنیر را گذاشته و نان را می بندیم.

نان ها را در دستگاه ساندویچ ساز قرار داده، پس از آماده شدن آنها را خارج کرده و آن را با سس تند سرو می کنیم.

514

 

نکات :

♦ اگر دستگاه ندارید نان ها را داخل فر یا مایکروفر طبخ کنید.

♦ بهتر است این غذا با سایر پنیر ها طبخ نشود.

♦ میتوانید از مقدار سس بیشتری برای غذا استفاده کنید.

♦ حواستان باشد سس را روی نان ها نزنید چون دستگاه خراب میشود.

 

خواص خیار :

خیار چنبر به علّت داشتن اشعه ی رادیو اکتیو،باعث آشکار شدن بیماریهای پنهان می شود و از این رو عدّه ای آن را عامل تب نوبه و تب می دانند در صورتی که این میوه ی مفید دارای انگل تب نوبه نیست و فقط نوبه ی پنهانی را آشکار می کند.

آب خیار را به عنوان محلول شستشو برای پوستهای چرب؛ همچنین ضدّ گال و جرب به کار می برند.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)