آموزشی درست کردن لازانیا با میگو و ماهی

392

  • لازانیا یک غذای فانتزی خوشمزه هست در این جا به آموزشی درست کردن لازانیا با میگو و ماهی می پردازیم

 

لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.

آموزشی درست کردن لازانیا با میگو و ماهی ، مواد اولیه :

نمک،فلفل،روغن مایع و کره به مقدار لازم
لازانیا ۲۵۰ گرم
میگو ۲۵۰ گرم
ابلیمو ۲قاشق غذا خوری
ماهی ۲عدد
پنیر پیتزا ۱ بسته
پیازچه یا موسیر ۳ بوته

 

مواد لازم برای سس :

خامه ۱۵۰ گرم
پیاز پیاز ۱ عدد
شیر شیر ۱ لیوان
کره ۳۰ گرم
آرد گندم ۱ فنجان
قارچ  ۲۰۰گرم
گوجه فرنگی ۵ عدد
ریحان ۵ شاخه
نمک و فلفل به مقدار لازم

392

 

آموزشی درست کردن لازانیا با میگو و ماهی

۱- میگو های تازه ی بدون پوست را از پشت با چاقو ببرید و رگ ان را بیرون بیاوردید.
۲- ماهی هارا در اندازه های یکسان خرد کنید.
۳- موسیر یا پیازچه را ریز خورد کرده و با کره تفت دهید.سپس میگو،ابلیمو،نمک و فلفل را با نصف فنجان اب به آن اضافه کنید.
۴- میگو و موسیر را از آن خارج کرده و در ظرفی بریزید.
۵- برای تهیه سس،پیاز را ریز خورد کرده و به همراه شیر و نیمی از پودر فلفل در ظرفی ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
۶- قارچ ها را ریز خورد کرده و در سس باقی مانده ی میگو و موسیر بریزید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید.
۷- آرد را با کره،کمی تفت دهید سپس به سس شیر اضافه کرده و هم بزنید.
۸- سس شیر باید ولرم باشد و اگر گولوله شد،از صافی رد کنید تا یکدست شود.
۹- قارچ و اب ان را روی سس سفید بریزید و هم بزنید.
۱۰- گوجه را پوست کرده و ریز خورد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
۱۱- سپس ریحان را خورد کرده و به اندازه یک قاشق به مواد اضافه کنید.
۱۲- لازانیا را پس از پختن اب کش کنید.
۱۳- کف ظرف پیرکس را سس سفید بزنید و روی ان میگو و موسیر بچینید.
۱۴- سپس روی آن را با لازانیا بپوشانید،تکه های ماهی را روی ان بچینید.
۱۵- دوباره یک ردیف لازانیا بچینید و بقیه میگو و موسیر را روی ان بریزید.
۱۶- پنیر پیتزای رنده شده را روی ان ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)