آش خیار چنبر

شاید تعجب کنید از اینکه میتوان با خیار چنبر هم آش درست کرد.این آش یکی از غذاهای سنتی همدان و مرکزی میباشد و بسیار پرطرفدار است.برای تهیه این آش ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم برای آش خیار چنبر :

 

 

سیب زمینی  ۴ عدد متوسط
 پیاز یک عدد بزرگ
لپه  یک فنجان
عدس یک فنجان
سیر یک بوته کوچک
خیارچنبر ۶ تا ۷ عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
کشک نیم کیلو
روغن به میزان لازم
نعناع داغ ۴ قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم

طرز تهیه آش سنتی خیار چنبر

 

طرز تهیه آش خیار چنبر :

ابتدا پیازها را خرد و داخل روغن سرخ کنید. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید.

 

عدس و لپه را داخل مواد بریزید و با پیاز و زردچوبه مخلوط کنید و مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا مواد داخل آن بپزد.

از طرف دیگر، خیارهای چنبر را پوست کنده و تخمه های آن را بگیرید.

 

آنگاه خیارها را به شکل مربعی خرد کنید. سیب زمینی ها را هم به همین شکل خرد کرده و با هم داخل ماهیتابه تفت دهید.

بعد از کمی تفت دادن، نعناع را به آن اضافه کنید و به همراه خیار و سیب زمینی آن را تفت دهید تا نعناع داغ تهیه شود.

البته نعناع داغ را به طور جداگانه هم می توانید آماده و به مخلوط اضافه کنید.

سپس این مخلوط را به مواد داخل قابلمه بیفزایید.

 

کمی بعد کشک را هم به غذا اضافه کنید و بگذارید جوش بخورد.

 

به خاطر داشته باشید به خاطر شوری کشک، نمک را در انتها به آن اضافه کنید که غذا بیش از حد شور نشود.

آش که خوب پخت و به اصطلاح جا افتاد، مقداری سیر رنده شده اضافه کنید تا بو و عطر غذا تکمیل شود.

 

* این غذای مقوی را می توانید پس از سرو، به صورت تلیت استفاده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *