-
– پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپخوری بکشید و روی آن را با نعنای داغ و پیازسرخکرده تزیین کنید.
آش یکی از خوراکیهای مورد علاقه در سفرههای افطار است، کمترین سفرهای در ماه رمضان میان ایرانیان پهن میشود که در آن آش تهیه نشده باشد. آش آبغوره بهعنوان غذای اصلی استفاده
میشود.
این غذا از چهار گروه غذایی شامل سبزیجات، میوهها، حبوبات و غلات تشکیل شده است و همانطور که میدانید مصرف حداقل ٣ گروه غذایی در هر وعده توصیه میشود. اینبار برای سفره افطارتان آش آبغوره را امتحان کنید.
مواد لازم
سبزی آش: شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج
لوبیا چیتی یا قرمز نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
برنج نصف پیمانه
سبزی آش نیم کیلو
گوشت چرخکرده ٢٠٠ گرم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
پیاز ٢ عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آبغوره به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده رب را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس لوبیا را با مقدار کافی آب به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد.
پس از نیمپز شدن لوبیا، عدس و برنج را به آن اضافه کنید.
گوشت چرخکرده را با پیاز رندهشده مخلوط کرده، به صورت کوفته ریزه درآورده و به آش اضافه کنید.
– پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپخوری بکشید و روی آن را با نعنای داغ و پیازسرخکرده تزیین کنید.